torstai 2. elokuuta 2018

Synarelan aloitus

Tänän oli lääkäri ja aiheena tuo synarelan aloitus.
Syystä tai kymmenennestä vähän jännitti ja yö meni lähinnä sängyssä pyöriessä, ehkä tupakoinnin lopetus (taas) teki omat kuvionsa..??

Sain tuon toisen puolikkaan vahingossa mukaan ja se tais jostain syystä jännittää enemmän ku mitä ite tein. Mainitsinkin asiasta, kun sen kerrn henkiseksi tueksi mukaan otin, ni ois ehkä ollu kiva, jos roolit ois menny toisinpäin =) No onneks sill ei tällä kertaa hirveesti ollu merkitystä lähinnä vaan pisti silmään tai jotenki sen huomioin..

Käynnillä einsinänsä tapahtunu mitään ihmeellistä. Ensin sisätutkimus, josta unohin kysyä, että mitä näky. Oisin halunnu tietää, että montako follia näkyi. Viime tutkimuksessa oli kuitenkin ristiriita amh ja afc arvojen välillä, ni ois ollu kiva tietää tänhetkinen tilanne. Mut kun en muistanu kysyä, ni täytynee odotella jos kantaan joku päivä jotain tarkempaa tietoa ilmestyy tai sitte pitää yrittää muistaa kysyä seuraavalla kerralla.

Synarelat alkoi siis tänä iltana. Kovasti yritin töiden ja muun elämän kantilta pohtia, et mikä on se kellonaika ku suihkin menemään. Aamuin ja illoin siis kaks suihkausta. Nyt päädyin siihen, et seittämältä mennään. Pääsääntösesti oon siihen aikaan kotona vähintään aamulla tai illalla.  Ja ekat pari viikkoa kahta vuoroa lukuunottamatta ei tarvii töissä kantaa sumua mukana. Tää oli se ratkasevin juttu. Voi olla, et seuraavat liki pari viikkoa osuu sitte huonommin kohilleen, mut silloinkin maks aamu tai ilta osuu lääkkeiden ja töiden suhteen päällekäin.

Ekat sumut meni keposesti, mut kun ei oo tollaseen tottunu, ni väkisin teki mieli aivastaa. Sain pidettyä tuon halun kurissa. Nenä alko myös vuotaa ja tunnin verran tein töitä, et en niistäny tai aivastanu. Sumu myös tok kulkee vähintään jollain tasolla makuna tai hajuna tonne nieluun ja suussa maistukin reilun tunnin käsidesi. En oo kyllä maistnu, ut sellanen mielleyhtymä siitä maun tapasesta tuli.

Muutaman tunnin päästä seuraava satsi ja sitte aletaan kohta oottelee, et millasia oireita (toivottavasti vähän ja lieviä) sitä itelleen tosta vlmisteesta tulee..

Into pinkeenä kuitenkin, kun vihdoin jotain ihan konkreettista tapahtuu =) =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.