lauantai 28. heinäkuuta 2018

Joko?

No ei vielä. Muutama päivä pitäis vielä malttaa oottaa. Maanantaina alkaa viikon mittanen loma ja keskiviikkona ois se eka aika.

Täytyy myöntää, että alkaa vähän jännittää. On tätä niin pitkään ootettu, et enimmäkseen se on positiivista jännitystä ja intoa, mut jossain siellä taustalle se pieni pessimisti huhuilee, että jotain tässä vielä menee mönkään, joku viivästys sieltä taas tulee. Ärsyttävää, mut ehkä ymmärrettävää.

Hoksasin tossa hetki sitten, että halutessaanhan tuo mies pääsee mukaan, kun silläkin on lomaa. Pitää muistaa huomenna kysyä. Oletan kyllä tietäväni vastauksen =)

Ehkä tässä saa ahkerammin kirjoteltua, kun mitä tossa aiemmin. Ei hirveesti ollu motivaatiota tai oikeestaan asiakaan, kun niin pitkiä aikoja meni ilman, että mitään tapahtu. Turhalta tuntu kirjottaa, että odotus ja epätietoisuus koettelee kärsivällisyyttä jne..

No mut joo.. Tää viikonloppu menee vielä töissä ja sitte alkaa lyhyt, mutta ansaittu viikon loma. Ei ihmeemmin suunnitelmia. Maanantaina pitää käydä hoitaa asioita ja alkuillasta ois aika terapeutille. Siitä sitten suunnistetaan mökille ja varmaan siellä tulee iso osa tästä loman pätkästä vietettyä. Yhessä tietyssä kesäteatterissa pitää kyllä ehdottomasti pyörähtää. Ihan pennusta asti oon siellä käyny. Pari kesää on erinäisistä syistä jääny väliin, mut montaa niitä ei oo. Yks kesän parhaita hetkiä.

Mukavaa, aurinkoista ja helteistä kesän jatkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.