tiistai 7. elokuuta 2018

oireita synarelasta??

Vajaa viikko on menny synarelan alotuksesta. Ei mitään suurempia tuntemuksia. Ainoo selkee oire on mielialanvaihtelut. Tai ei varsinaisesti ees vaihtelut vaan outo kilahtelu mitä ihmeellisimmistä asioista..
Pari päivää sitte hermostuin miehelle, kun se ei osannu muka paistaa miun makkaraa oikein, vaikka sitä kertaalleen jo asiassa neuvoin.. Seuraavana päivänä hermostuin siitä, että se teki itelleen lohkoperunoita ja miulle ranskalaisia. Hermostuin siis siitä, kun se oletti miun haluavan ranuja eikä ees kysyny oisinko halunnu niitä lohkoja. Joo tosi isoja syitä hermostua... No asiat toki saatiin selvitettyä ja puhuttua läpi ja seuraavana päivänä niille jo yhessä naurettiinkin, mut ei tuo nyt ihan normaalia käytöstä itelleni oo.

Sunnuntaina käytiin kesäteatterissa ja vähän nauratti, kun helteen takia piti ottaa kylmälaukku mukaan, johon sain tuon pienen nenäsumutteen laitettua, että se ei oo liian lämpimässä. säilytettävä siis alle 25 asteessa. Esitys siis alko kuudelta ja ois ollu liian aikasta ottaa lääkkeet ennen kotoa lähtöä ja liian myöhästä ottaa vasta kotona esityksen jälkeen, kun matkaa oli kuitenki jonkin verran. Ja vaikkei niin minuutilleen oliskaan, ni unohtamisen riski kasvaa, jos ei ota siihet tuttuun aikaan. Väliaika oli sopivaan aikaan, eli 19.10 alko. Sain siis sumuteltua periaatteessa ihan normaaliin aikaan. Nauroinkin, et hyvä kun näytökset suunnitellaan sopivasti miun lääkeaikataulujen mukaan.

Eilen selvis, että mieskin sai työvuoron vaihdettua niin, että pääsee seuraavallekin lääkärikäynnille mukaan. Muuten ei ois niin väliä, mut kun on se pistosten aloituskäynti ja pääsee vähän harjottelee, niin hyvä, että toinenkin pääsee mukaan. Ite oon neulakammonen ollu aina, ni on hyvä, et toinen pääsee myös tsekkaamaan ja ehkä kokeilemaankin, jos en millään ite pysty pistämään. Pakko se on kyllä oikeestaan iteltäänkin onnistua, kun työt voi mennä niin, et on pakko töissä pistää. Irrotuspiikki vähintään on sellanen et se pistetään just siihen aikaan ku mitä ilmotetaan. Muuten varmaan voin ettiä sellasen ajankohdan pistoksille, että ollaan molemmat kotona. Iltavuoro on ehkä ainoo poikkeus, mut niitä ei pitäis osua kun yks pistosten ajalle.Mut noiden aikataulutus nyt selvinnee sitte seuraavalla käynnillä reilun viikon päästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.