maanantai 13. elokuuta 2018

Hyvä mieli

Facebook näyttää muistoja.. Aika tuntuu kuuvan nopeesti.. Vuosi sitten (plus päivä) meille haettiin mein toinen koira. Hassua sinänsä, että muistutti melkein kaikilta muilta osin kun väriltään tuota mein toista koiraa, vaikkei näissä seropeissa juuri mitään samoja rotuja ollutkaan. Shelttiä löytyy vähän ja vähemmän molemmista ja siitä nää on yhteiset piirteensä periny,  mut jännän samiksia kyllä silti ovat.
Tuosta muistosta nous kyllä hymy huulille. Samoin varmaan huomenna kun tulee vastaava muisto tuon kaks vuotta vanhemman koiran osalta. Oon saanu kyllä maan mahtavimmat synttärilahjat, vaikka se ei sinänsä suunnitelma noita etsiessä oo ollutkaan. Lähinnä molempien kohalla on alettu ajoissa etsiä mein näköstä ja olosta pentua, joka ois hyvä näitä aikoja kotiuttaa, kun miun lomat on ollu noina vuosina tuolloin.  Mieluusti silti ajattelen noita synttärilahjoinani, vaikke ne siis sellasia varsinaisesti ole olleetkaan..

Ja noiden kahden murmelin lisäks meidän huushollista löytyy myös kaks kissaa, jotka on useemman vuoden koiria vanhempia. Hyvin tulevat kuitenkin toimeen keskenään. Nykyään kyllä vanhempi kissa haluaa pysyä suht kaukana koirista, mut kyllä nekin toimeen tulee, kun vaan saa oman tilan pitää. Ei siis mitään lajienvälisiä tappeluita oo onneks tarvinnu todistaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.