maanantai 13. elokuuta 2018

Sumuttelu jatkuu

Miten onkaan taas vaikee saada kirjotettua..??
Tää on aina ollu se omin tapa purkaa mietteitä ja pohtia maailman menoa. Nyt tuntuu, ettei saa mitään aikasiks ja silloin kun saa niin se on enemmän jotain listataan vaan asiat ja tapahtumat tyyppistä tekstiä..

Nyt on sumuteltu melkein kaks viikkoa ja täytyy sanoo, et aika on menny nopeesti. Oireta ei oo kai oikein ollu niiden parin räjähdyksen jälkeen ja hyvä niin. Perjantaina ois seuraava käynti polilla. Ensin labra, ei kyllä mitään hajua, että mitä ne siellä tässä kohtaa tsekkaa, mut kaitpa tuo paikanpäällä selviää.. Ja toki sitte labran jälkeen aika lekurillekin. Ja sitte pistosopettelut toki myös. Saan tuon toisen puolikkaan onneks mukaan, kun noi neulat nyt vaan on se pahin kammo mitä itellä on. Hyvä, että toinenkin pääsee ehkä kokeilemaan, ni voidaan sitte panikoida thessä ja arpoa, että kumpi sen neulan sitte loppupeleissä nahkaan tuikkaa..

Ehkä pikkusen hirvittää myös tää oireettomuus, kun se pessimisti tai mikä lie tuolla pään sisällä tulee väittämään, et kun ei oo oireita, niin ei myöskään tapahu mitään. Sehän ois varmaan just mein tuuria, et huomattais et eipä oo lääkkeet toiminu niinku yleensä pitäis. En nyt tiedä mistä oon keksiny, että niin ylipäänsä vois käydä, mut en pääse oikein ajatuksesta irtikään..

Jotain muutakin mahtuu mieleen kun vaan hoidot. Huomenna ois synttärit ja syksyn toiset treenit osuu myös huomiselle. Taitaa olla viiminen kerta toivottavasti pitkään aikaan kun pääsen lajiani harrastamaan, joten pitää nauttia vielä vähän normaalia enemmän. Lajia en mainitse, koska se ei oo niin hirveen yleinen, ni vois olla liian helppo tunnistaa. Yritän ees jollain tapaa pitää itteni anonyymina. Mut joo saattaa tulla osumaa ja iskua ja kiertoliikkeitä ja vaikka mitä, ni en taida pistosten aikana enkä tietenkään punktion jälkeen harrastaa. Ja kun toki ensimmäisestä yrityksestä onnistutaan, ni taukoahan tulee vähän enemmänkin.. Onneks joukkue on ihan paras ja toiminnassa voi olla monella tavalla mukana myös hoitojen tai raskauden aikana. Niin mie oon kyllä jo koko vuoden tähän asti enimmäkseen ollutkin. Oli kremppaa jos jonkinlaista alkuvuodesta, sitte oli säätöä noiden sokereitten kanssa jne.. Ja kesätauko. Mut mukana heilun niinku ennenkin ja nautin kaikesta mitä voin tehdä.
Sen suurempia synttärisuunnitelmia ei sitte olekaan. Muru kyseli mitä haluun lahjaks ja totesin, et en mitään. Josko se toteutuis.. Jotain se kehittää kuitenkin, mut jospa tyytyis vaikka korttiin =)

Yritän jatkossa saada kirjotettua vähän aktiivisemmin. Josko sais vaikka avattua noita mietteitä ja tunteitakin tänne, eikä vaan suht ykstoikkosta oire- hoitopäiväkirjaa..

EDIT: Pitihän miun vielä sekin kirjata ylös, että kuukautiset alko perjantaina. Synarela siis monilla on kuulemma muutamillakin päivillä viivästyttäny vuotoa. No vois sen melkein omalla kohallakin niin sanoa ku kierto on viime kuukaudet ollu 27 päiväsiä, ni nyt oli sitte 28 päivänen. Eli taitanee kuitenkin mennä ihan normaalisti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.