sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

toukokuu

kuudes ja näillä näkymin viimeinen inssikierto.

Tällä kertaa ovisplussa sellaseen normaaliin aikaan eli kp.12 en vielä sitä ootellu, kun ois tavallaan ollu pitkän kierron vuoro jaten edellisiin verrattuna 2.5 päivää myöhemmin oottelin. Ja ekaa kertaa plussa ilmesty illalla tehtyyn testiin. Aamulla vasta pääsee soittamaan klinikalle ja toivon, että saadaan aika jo huomiselle, koska niin nopeesti on ovulaatiot plussan jälkeen tapahtunu.

Aamua ootellessa soitin jo ennakkovarotuksen esimiehelle. Tässä se positiivinen puoli siitä, että pomot tietää hoidoista, ni pystyin sanoo jo illalla, että näillä näkymin huomenna tarviin taas noin tunniks tuuraajan, mut aamulla vasta tiedän tarkemman ajan. Oletettavasti kuitenkin aikasintaan puolilta päivin.

Aamulla soitin sitte polille. Hoitsu mietti, et kummin ollaan sovittu ilta plussasta, inssi seuraavana päivänä vaiko sitä seuraavana. Kerroin ettei olla varsinaisesti mitään sovittu, mut nopeitten ovulaatioiden takia toivoisin, et onnistuis samana päivänä. Se katteli tietoja ja totes, et olis varmasti järkevintä. Sano et pitää vaan käydä solu-labrasta kysyy niiden aikatauluja ja varmistaa lääkäriltäkin, että onnistuu ja lupas soittaa takasin heti kun tietää.
Sitä soittoa jouduinkin oottaa melkein tunnin, mut loppu hyvin kaikki hyvin, eli aika sille päivälle järjesty.

Sitte soitin miehelle, et monelta sillä on aika ja sen jälkeen esimiehelle, että yheltä ois aika. Näin ne hommat järjesty.

Inssi oli nopee ja jos en ois tienny mitä tapahtuu ni en ois kyllä juuri mitään huomannu. Toki siis huomaan kun ultrataan ja tunnen kyllä sen spekulan j pienen paineen, mut katetrista ei tällä kertaa tietoakaan. Ajotus oli loistava. Juuri ovuloitumassa oleva 20mm folli ja limakalvo 9,2mm. Simppa-tilannekin oli yks parhaista. Muutama sana vaihdettiin vielä lääkärin kanssa. Mahdolliset jatkohoidot kun tehdään muualla, ni toivotteli hyvät jatkot ja tietty toivo, ettei muihin hoitoihin tarvii lähteä. Lugesteron resepti vielä ja sit viimistä kertaa luultavasti pitkään aikaan/ikinä ulos ovesta. Hyvillä mielin, koska lähtökohdat onnistumiselle oli hyvät.

Pari päivää ennen inssiä oltiin satu tieto, että 23.5 olis aika polille. Jotenkin inssin jälkeen nauratti, kun testipäivä on vasta 26.5, ni miehän en siellä infossa priaatteessa tiedä, et onko sille tarvetta, kun saatan vaikka olla raskaana. Aattelin, et teen kuitenki testin sinä aamuna kun on se aika, kun pitäis jo testeissä näkyä jotain ja polilla lääkäri suostuu varmaan ultraamaan tai nappaamaan verikokeen, varsinkin jos on epäily raskaudesta.

Ei ikävä kyllä tarvinnu näitä suunnitelmia miettiä, kun lauantaina alko vuoto. Eli ihan aiheellinen info olis oottamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.