sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

maaliskuu

Inssikierto 4.
Tällä kertaa plussa osu sitte kp.16. Luoja että panikoin koko perjantai illan ja lauantain, kun ei näistä enää ota selvää, kun ei oo selkeetä kaavaa näköjään missään kierroissa. Paitsi se, et joka toinen tuntuu olevan lyhyt kierto ja joka toinen pitkä. Mut ei sen varaankaan oikein voi laskee.. Nyt siis näin.
Ajat varattuna ja tällä kertaa mies pääseekin tositoimiin heti klinikan auettua ja inssi sitte 10.00. Ja kerrankin miulla on vapaapäivä, ni ei tarvii silmät ristissä olla paikalla.

Miehen osuuden jälkeen piti suunnata sen kanssa muissa asioissa labraan. Yleensä odotusaika on joitkin minuutteja tai maks puol tuntia, mut nyt alko hirvittää, kun yli tunnin oottelun jälkeen oli vielä useempi ihminen jonossa ennen sitä. Kello kulki ja vaikka kuin venytin lähtöä viimiseen saakka, ni jouduin jättää miehen oottelee aikaansa ja suuntaamaan klinikalle yksin. Osaspas olla jännää, vaikkei miehellä hirveesti virkaa tossa toimenpiteessä olekaan. Jotenkin se on kuitenkin ollu kiva, kun se on siinä samassa huoneessa sermin takana kuitenkin ollu. Onneks kuitenkin tuttu toimenpide, ni ei sillä hirveesti sitte ollu väliä. Mies toki soitti melkein heti, kun klinikalle pääsin, et se ois valmis, mut ei siinä vaiheessa tietty ehtiny enää sitä hakea. Tällä kertaa kestikin vähän kauemmin. Ultratessa toinen munasarja yritti leikkiä piilosilta. Pitkään sai lääkäri painella ja muutamaan kertaan mie vaihoin vähän asentoa, ni kyllähän se sieltä löyty. Ja sieltä nätti epäilemättä juurikin puhjennu munarakkulan jäänne. Eli ajotus oli paras ikinä.

Siinä ultratessa lääkäri kyseli, et millä päivillä nää ovisplussat olikaan tullu ja ihmetteli rajua vaihtelua. Vielä enemmän ihmetteli kyllä noita paria tosi lyhyttä kiertoa ja totes, et tällä kertaa sitte ehdottomasti laitetaan myös se lugesteron tukemaan. Inssi tai se katetrin laitto vihlas taas suhteellisen reippaasti, mut ei läheskään niin paljoa kuin edellisellä kerralla.

Sain vielä ohjeet, et kun on jo neljäs inssi, niin jos ei tästä raskaus ala, ni soittelen polille ja kyselen, et miten jatketaan. Sovittuna kun oli se 4-6 inssiä.
Lähtiessä jäi kyllä hyvät fiilikset, kun aikataulut, simppojen laatu- ja määrä oli kerrankin kaikki kohdallaan.

Se hyvä fiilis ei vaan aina tuo sitä kaivattua lopputulosta.. Ei plussaa siis tälläkään kertaa. Menkat alko siis testipäivän iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.