sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Aloitus

Ajattelin päiväkirjojen ohella käydä pitämään blogia, jossa kerron meidän lapsettomuudesta ja lapsettomuushoidoista. Sekaan eksynee varmaan vähän muutakin asiaa, mut tarkotus  olis pitäytyä suurinpiirtein aiheessa.
Lähinnä blogi on itseäni varten. Paikka jonne saa jäsenneltyä tapahtumia ja tunteita. Blogi sen takia, että mahdollisesti itse saan täältä hyviä vinkkejä ja vertaistukea. Ja toivottavasti voin näitä myös itse jakaa. Ja toki siinä sivussa muut vastaavassa tilanteessa olevat ehkä saa tietoa ja toki nekin joita asia muuten koskettaa tai kiinnostaa..

Tulevaisuudessa muutama postaus varmaan siitä mitä aiemmin on tapahtunu. Ja näiden pohjustavien tekstien kautta sitte tähän päivään.

Pahoittelut jo ennakkoon kirjoitustyylistä. Osaltaan hankaloittaa, kun kirjottaa jälkikäteen, niin menee tekstin sisälläkin aikamuodot välillä miten sattuu.. Samoin teksti saattaa vaikuttaa välillä tunteettomalta, kun kulloisiakin tunteita on myös hankala jälkikäteen saada tekstiin. Samoin pahoittelut kirjoitusvirheistä. Koitan enimpiä karsia, mutta lievän lukihäiriön takia niitä joukkoon kuitenkin väkisin jää..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.