sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

tammikuu

Taas outo poikkeama joulukuun kierrossa.. Kierron pituus vain 22 päivää ja luteaalivaihe vain 10 päivää. Kovasti olin taas ihmeissäni, mutta lähinnä iloinen, että seuraava inssi koittaisi näin ollen nopeammin.

Tällä kertaa plussa testiin kp.16 ja taas perjantai. Oli testi töissä mukana, kun yövuoroissa olin. Ysin aikaan oisin ollu vasta kotona ja halusin tietty tehä testin niin, et pääsen heti kasilta soittamaan klinikalle, jos plussaa näyttää. Niinkun sitte näyttikin. Saatiin tosi aikaset ajat, eli käytännössä niin, että mies lähti samantien töistä ajelemaan kohti klinikkaa. Miekään en viittiny ajaa kotiin, kun olin vaan muutaman kilsan päässä klinikalta ja matkaa kotiin ois ollu se vajaa 50 kilsaa. Ei hirvesti järkeä ajella kotiin tunniks istumaan ja sitte takasin liki sinne mistä on lähteny..

Tällä kertaa ei jännittäny läheskään yhtä paljoa kun edellisellä kerralla. Sama lääkärikin, ni jotenkin sekin helpotti. Ei sitä kovin monelle haluais paikkojaan näytellä, joten mitä useemmin samat lääkärit, ni sen parempi. Ajotus oli myöhäsestä plussasta huolimatta jopa parempi kun ekalla kerralla. Folli (munarakkula, jonka sisällä munasolu on) oli ihan puhkeamaisillaan. Taas nopee ja kivuton toimenpide, lugesteron resepti matkaan ja varttia myöhemmin oltiinkin jo matkalla kotiin. Testi taas reilun kahen viikon päähän inssistä.

Viikko inssistä oli mielettömiä kramppeja ja vihlomista pärina päivänä. Kovasti toivoin, että oisivat olleet kiinnittymiskipuja..
Tälläkin kerta lugesteron vähän viivytti ja loi nega testeistä huolimatta toivoa. Sieltä se kuitenkin se vuoto alko pari päivää testipäivän jälkeen. Taas joutu pettymään, mut nopeesti käännettiin tas katseet seuraavn kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.