sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

helmikuu

Inssin yrityskierto 3.
Ja joskus kannattaa luottaa intuiitioon.. Vaikka kahella inssikerralla onkin ovistestiin piirtyny plussa melko myöhään, ni kävin miettii sitä joulukuun kiertoa ja aikasta ovista. Keskimäärin kun johtofollit kasvaa vuoronperään molemmin puolin, ni aattelinkin yövuoron jälkeen just ennen nukkumaankäyntiä tehä kuitenkin ekan testin, vaikka edellisestä vessareissustakin oli tosi lyhyt aika. Ja mitä ihmettä!! Kp. 9 ja plussa!! Hyvä, että tuli testattua.. Soittoa polille ja seuraavalle päivälle aika. Eka kerta ku ei plussa tuu perjantai aamuna.. Miehelle aika puolilta päivin ja inssi kello 14. Taas inssi yövuorojen välissä n molemmista suunnista jää unet vähiin, mut hyvästä syystä..

Inssi ei tällä kertaa ollu niin helppo ku aiemmin. Katetrin laitto nipisti/vihlas aivan älyttömästi ja vaikka kuin koitin olla aloillani ni hyppäsin kyllä kirjaimellisesti ilmaan. Onneks kesti vaan sen hetken. Lääkärikin varmisteli vielä pariin kertaan, et oonko kunnossa ja voiko jatkaa, ni se meni sitte ihan mukavasti loppuun.  Vähän ihmeteltiin, kun ovulaatio oli jo ehtiny tapahtua. Tosin niinhän viimekskin tapahtu nopeesti plussan jälkeen. Silloin aamulla plussa ja samana päivänä ovis tapahtumaisillaan. Nyt edellisenä aamuna plussa ja ovis ilmeisesti tapahtunu omista tuntemuksista päätellen puolilta öin mut viimeistään aamuyöstä. Ajotus ei siis tällä kertaa ollu ihan loistava, mut ihan mahollisuuksien rajoissa kuitenkin. Mien tuotoksissa sitte pieni romahdus, mut ei niistä sen enempää. Ei hirveesti luottoa tähän yritykseen ja lääkärin kanssa oltiin sitä mieltä,  että jätetään ne lugesteronit tällä kertaa apteekkiin. Omat progesteron-arvot on kokeitten mukaan kuitenkin riittävät.

Ja jos tuli ovisplussa yllättävän nopeesti, ni samaa voi sanoa menkoista... Tää kierto kesti sitte sen 21 päivää. Tuloshan sinänsä ei ollu yllätys, mut kierron pituus kyllä. Odotetusta tuoksesta huolimatta taas vajottiin syvälle. Muutaman päivän märehtimisen jälkeen kuitenkin tas onnistu pikkuhiljaa nostaa pää ylös ja suunnata katseet taas seuraavaan yritykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.