perjantai 29. maaliskuuta 2019

utrassa taas käyty

Välillä taas tännekin jotain..

Eilen oli siis kontrolli-ultra. Yllättäen lääkäri oli taas reilusti myöhässä, mut yhellä hoitajalla ei ollu kiire ni jäikin seuraks istumaan ja tarinoimaan. Meni aika siinä tarinoidessa nopeesti.
Lääkärillä oli taas joku opiskelija kaverina. Alkaa tulla tavaks näköjään sekin. No eipä siinä mitään annoin sille luvan olla paikalla. Ei tuo sivusta kattominen niin häiritse.

Tällä kertaa löyty johtofollikin. Oli kuulemma 13mm. Jatkan siis oviksen metsästämistä. Kovasti toivon sitä plussaa sunnunt. Osuis parhaiten omiin aikatauluihin, koska silloin siirto olis perjantaina. Edellisen päivä ois hankala, kun oli töissä pakollinen koulutus. Toki sen vois sitte käydä joskkus myöhemminkin, mut tulis ihan hirveesti säätämistä siitä, ni toivottavasti ei siihen osuisi.

Muutenkin on ollu mukava viikko, joskin oon haalinu turhan paljon ohjelmaa aamuille, varsinkin kun oon koko viikon ollu yövuoroissa.
Maanantaina oli aamulla yks koulutus/perehdytys ja sitte vielä yövuoroon. Jostain syystä en saanu nukuttua yhtään iltapäivällä joten vähän meinas jo yöllä tuntua puuduttavalta kun olin kuitenkin heränny jo 6.30. Ja jottei tuo riittäis niin tiistaina suoraan töistä ajelin kaverin hiusmalliksi yhtä näyttötyötä varten. unet ennen seuraavaa yövuoroa jäi kolmeen ja puoleen tuntiin. Ei ihan fiksua.. Mut puolustukses pitää sanoa, että venähti tuo homma kun näyttöä vastaanottava opettaja oli liki tunnin myöhässä. Lopputulos on kuitenki ihan huippu ja nyt on kivasti kiharaa päässä ja oon tosi tyytyväinen. Nii ja ei ees väsyttäny enää aamulla ei kyllä oikeen iltapäivälläkään. Liekö yliväsymyksen puolella jo menty reilusti, kun niin hankalalta tuntu rauhottua saati nukahtaa.

Eilen sitte taas tosiaan suoraan töistä ultraan. Tai no pitihän siinä oottaan puoltoista tuntia ja sitte vähän ylimäärästäkin. Jotenkin nukkuminen tuottaa nyt haasteita ja sain kolmisen tuntia nukuttua. Onneks on viiminen yö tähän kohtaan vaikka yleensä mieluusti pidempiä putkia teenkin.

Nyt hetki vielä töitä ja sitte toivottavasti edes muutama tunti unta kun kotiin ehtii. Viikonloppu on pitkästä aikaa täysin vapaa suunnitelmista joten tulee varmaan otettua melko rennosti. Hengailua ja ulkoilua koirien kanssa. Toivottavasti sää suosii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.