perjantai 1. maaliskuuta 2019

Nega.. taas

Jäi näköjään luonnoksiin tuo viesti vaikka mielestäni tän kyllä julkasin..

Ikävä kyllä omat tuntemukset pitivät paikkansa eikä vielä tästä kierrosta saatu raskautta alulle. Ilmoitin tilanteen polille ja päivän kahen sisällä varmaan tulee digihoitopolulle ohjeita jatkosta. Se yksi alkiohan meillä pakkasessa vielä odottaa.

Lähinnä siis odottelen tietoa siitä voidaanko pas yrittää tehdä jo tähän kiertoon vai tuleeko pakosta yksi välikierto. Toisaalta haluaisin kokeilla heti, mut toisaalta välikierto vois olla paikallaan. Pelottaa, ettei tuo toinenkaan huurunenä tuo toivottua tulosta ja joutuisi taas aloittamaan alusta. Tekis tavallaan mieli pitkittää siirtoa jonnekin hamaan tulevaisuuteen, ettei vahingossakaan tarvitse pettyä. Toisaalta haluan kuitenkin yrittää siirtoa heti kun mahdollista. Jos siirto tuo plussan ni mitäpä sitä viivyttelemään. Ja toisaalta jos ei tuo ja joudutaan alottaa alusta niin en halua tuhlata yhtään aikaa, kun ei tää kroppakaan tästä odottelemalla nuorru ja ala toimia paremmin. Taas niin ristiriitaisia mietteitä. Pettymyksiä pettymysten perän ja toisaalta uskoa, toivoa ja ehkä vähän luottoakin tulevaan..

Ainahan on toki mahdollista kesken hoidonkin tai siirtokierron ottaa aikalisä, jos siltä tuntuu, joten mitään lopullista päätöstä ei kuitenkaan tarvii just tänään tehdä. Mietteet voi taas olla ihan toisenlaiset kun on pienen hetken tätä pettymystä sulatellut. Katellaan mitä ehdotetaan ja mihin sitte päädytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.