perjantai 1. maaliskuuta 2019

toisen pas:n suunnittelua

Naikkarilta tuli siis tuon negan ilmottamisen jälkeen viestiä että toinen pas voidaan tehdä heti tähän kiertoon. Ei siis pakollisia välikiertoja hidastamassa hommaa.

Kaikki nyt ei vaan menny ihan niinku toivottiin. Tiistaina oli kontrolli ja iso oli yllätys ja pettymys kun johtofollia ei löytynyt. Eipä siinä muuta kun kotiin oottelee jatko-ohjeita naikkarilta. Sieltä iltapäivällä soitettiin ja sanottiin, että perjantaille vois ottaa vielä toisen kontrollin, jos ois vaan pidempi kierto tulossa. Tai omalla kohalla kun on jo inssien ajalta kokemusta, että suhteellisen säännöllisellä kierrolla (pari tosi lyhyttä poikkeuksena) ne ovisplussat on tullu välillä kp 8-19.

Tänään kävin sitte uudestaan tarkistamassa tilanteen. Kp siis 14 eikä edelleenkään merkkiäkään johtofollista ja limiskin vain n. 5mm. Ei siis jatketa tän kierron seuraamista kun hyvin todennäköstä on, että on ovuloimaton kierto. Siirretään katseet seuraavaan kiertoon. Tarkooitus on edelleen yrittää luomukiertoon, joten toivotaa, että ei tuu samanlaista ylläriä kun nyt tuli.

Toisaalta tekee varmaan hyvää olla välillä hetki miettimättä hoitoja tai piinailuja, mut mieluusti tekisin sellaset päätökset ite enkä joutuis tällaiseen tilanteeseen pakon sanelemana. Vastahan meillä oli taukokierto tuoresiirron ja tuon ekan pas:n välissä. Ja kun ei näitä siirtoja muutenkaan oo kun kolme takan ni ei ois ehkä tauolle ollu siinä mielessäkään aihetta.

Mut eipä tälle minkään mahda. Koitetaan nyt nauttia pienestä piinattomasta hetkestä. Rentoutetaan pää ja kroppa seuraava kiertoa odotellessa ja lähdetään siihen positiivisin mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.