keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Uusi kierto (vihdoin)

Alkoihan se uusi kierto siis vihdoin. Muutama päivä normaalia myöhemmin, mut tuntu että olis ollu pidempikin odotus. Normaalisti kun kierto on pääsääntösesti kellontarkasti sen 28 päivää niin 4 päivää ylimäärästä odottelua meinas oikeesti käydä hermoille. Joskus harvoin on jotain heittoja ollu, mut viimeks inssien aikaan eli pari vuotta sitte ja silloinkin niin, että kierrot jäi lyhyiksi.

Samantien aamulla ilmottauduin digihoitopolun kautta hoitoon ja nopeesti tulikin viestiä takaisin, että mille päivälle pitää omalta polilta varailla aikaa ultraan. Olin jo varautunu roikkumaan polin linjoilla pitkään niinku yleensä, mut hyvä kun ehti kerran hälyttää ennenku sieltä vastattiin. Aika sovittiin ens viikon torstaille eli 28.3 klo 9.30. Joutuu taas ikävän kauan odottelee kaupungissa yövuoron loppumisen jälkeen, mut ei voi mitään.

Tänäänkin aamulla venähti kotimatka, kun auto hajos yllättäen. Kotiin oli vielä reilu 20km matkaa, kun yhtäkkiä lähti toisesta eturenkaasta pari pulttia irti ja sitä myötä rengas melkein irti. Hyvin tempas siinä auton oikeelle, mut onnistuin pitämään sen tiellä. Tai oikeestaan se kaarsi ku itestään liki kohdalla olleelle bussipysäkille. Aattelin ensin, että jos ei muuta hajonnu ni ei muuta kun tunkki esiin ja lainaan loppumatkaksi yhen pultin jostain muusta renkaasta. No muuten hyvä, mut aina mukana oleva rengasavain ei tällä kertaa ollutkaan mukana.
Siitä sitte soittoa autoliitolle jonka jäsenyyden mies houkutteli aikanaan  lähinnä pitkän työmatkan takia hommaamaan. Kannatti!!
Sieltä tulikin pienen odottelun jälkeen kaveri apuun. vanne oli entinen, mut vararengas sentän oli itellä joten renkaanvaihto-operaation jälkeen pääsin hissukseen jatkamaan kotimatkaa. Viivästystä tuli kolmen vartin kotimatkaan liki 1.5h. Täksi yöksi lainasin miehen auton ja huomenna kun mies pääsee töistä niin viedään tuo miun auto korjaamolle näytille. Ei siellä vaikuttais mikään muu menneen rikki, mut haluun varmistaa, ett kaikki on kunnossa ennenkun mitään pidempää matkaa sillä ajan. Samalla pitää tietty ostaa uus vanne. Niitä löytyy samaisesta paikasta liki ilmaseks, kun on romuttamo siinä korjaamon yhteydessä. Samanlaista tuskin löytyy, mut hommaan kokonaan uudet sitte paremmalla ajalla. Pienen hetken voi ajella eriparisillakin.

Tällasta tänne. Vähän ylimäärästä jännitystä, mut onneks ei ollu paljoa vauhtia eikä käyny siis mitään pahempaa. Mikä lie etiäinen ollu kun päätin nelikaistasen tien sijaan ajella välillä kotiin vähän pienempää tietä pitkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.