sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

2 pas

Ei oo taas muka löytyny aikaa kirjottaa, mut laitetaan nyt edes jotain ylös.

Sain ku sainkin sunnuntaina plussan ovulaatiotestiin joten perjantaina oli toinen pas. Vähän ennakkoon jännitti limakalvn tilanne, kun kannasta huomasin joskus alkuviikosta, että oli melko ohut ollut vielä silloin ultratessa. Oliko muistaakseni 5.7mm. Pas:in yhteydessä tuo tilanne tarkistettiin ja oli kuulemma ihan hyvä. Joskin jäi itteäni häiritsemään kun meni ne lukemat ihan ohi ja kantan ei oo bielä mitään tuosta reissusta päivittynyt. Eihän sillä sinänsä mitään väliä ole kun kerran oli ihan hyvä, mut haluaisin vaan nyt syystä tai kymmenennestä (jota en oikein itekään tiedä) tietää.

Siirto meni siis ilman mitään ongelmia. Tai miulla meinas olla vaikeuksia ihan liian kovan pissahädän takia, mut muuten kaikki ok.

Virallinen testipäivä ois pitkänä perjantaina. Katotaan maltanko ihan sinne asti ootella. Se ois kyllä tavotteena, et jos ei vuoto aiemmin ala niin vasta silloin testaisin. Tuntuu taas jo tässä viheessa pitkältä tää odottaminen, mut onneks on melkosen tiivis työtahti niin on pakko ajatella välillä jotain muutakin.

Tällanen pikainen päivitys töiden lomassa. Josko taas saisin vähän ahkerammin päivitettyä kuulumisia jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.