lauantai 27. huhtikuuta 2019

Pitkä odotus edessä

Niinku otsikko sen kertookin niin pitkä odotus on edessä ennen seuraavaa hoitoa. Tiistaina sain viestin polilta jossa kerrottiin, että tällä kertaa joutuukin 2-3 kk jonottamaan. Kesäkuun kierrosta sais kyllä ilmottautu hoitoon, mutta kun on pitkällä kaavalla tehtävä hoito tulossa niin ei sitä ehdi ennen kesäsulkua tekemään. Samalla kerrottiin, että kesäsulku alkaa 15.7 ja on paljon normaalia pidempi eli päättyy vasta syyskuun alkupuolella uusiin tiloihin muuttamisen takia.
Aikasintaan siis joskus syyskuussa päästään kolmas hoito alottamaan jos silloin heti mahdutaan mukaan.
Ihan järkyttävä pettymys ja koko päivä menikin kyyneliä vuodattaessa. Ei ollu minkäänlaista intoa enää yrittää niissä fiiliksissä kirjotella tänne mitään eikä kyllä oikein mihinkään muuhunkaan.

Saatiin miehen kanssa sitten kuningasajatus, että jos saadaan miun pikkuveli lyhyellä varoitusajalla koiria vahtimaan niin lähetään käymään Tallinnassa kun itelläni oli pari vapaata ja miehellä lomaviikko menossa. Koirahomma järjesty ihan minimaalisella lahjomisella joten reissuun lähettiin keskiviikkona.
Yks yö siellä oltiin. Käveltiin ristiin rastiin, syötiin hyvin ja puhuttiin paljon. Vähän asiaa ja enemmän asian vierestä
Teki kyllä hyvää vaihtaa maisemaa ja saada sitäkin kautta vähän etäisyyttä kaikkeen.
Ei olla pahemmin päästy kahdestaan mihinkään koska noille koirille on hankala löytää hoitajaa ja kovin usein ei kehtaa veljeä häiritä asialla. Viimeks oltiin vuos sitte yks yö kahdestaan mökillä ja veli toi seuraavana päivänä koirat tullessaan.

Onneks on yks tuollanen koiravahti. Hyvin meille kelpaa koirienkin seura ja on oikeestaan aika outo olo, kun ei joku pyöri jaloissa tai kun ei tarviikaan aamulla herätä lenkille. Toisaalta ihan kiva välillä saada olla ihan kahdestaan näinkin ettei tarvii miettiä, että kumpi herää aamulla koirien kanssa tms.

Pari päivää kun tässä on saanu asioita sulateltua niin mieli alkaa olemaan kohtuullisen hyvä. Edelleen ärsyttää pitkä odotus, mut löytyy niitä hyviäkin puolia kun oikein kaivaa.

Kesällä voi sen kummempia miettimättä vapaapäivänä tai lomalla nauttia juoman tai kaks niin halutessaan.
Nyt ei tarvii miettiä, että pääsenkö lokakuun alussa Barcelonan reissulle, kun näillä näkymin en raskaana silloin ole jossei jotain super ihmeellistä tapahdu. Toki tuo reissu vi tarkottaa sitä, että hoito viivästyy sen takia vielä kuukauden verran lisää, mut jos kierrot menis tässä odoyellessa sopivasti niin ei välttämättä vaikuttais hoitoon. Mut siinä vaiheessa ei varmaan kuukauden odotus enää tuntuis missään joten tuota reissua en enää kuitenkaan peru.

Jotain kirjottelen varmaan tässä syksyä odotellessakin, mut voi olla ettei taas oo kovinkaan tiivis tahti. Riippuen varmaan kaikesta mitä tässä odotellessa tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.