tiistai 16. huhtikuuta 2019

Menkkajuilintaa..??

Eipä tainnu tääkään kerta tuoda toivottua lopputulosta. Alavatsaa ja alaselkää juilii siihen malliin, että ootan menkkoja alkavaks tänään tai viimeistään huomenna. Toki virallinen testipäivä ois vasta perjantaina, mut siinä kohtaa ois jo dpo 19.
Nyt siis dpo 16 eikä missään kohtaa oo ollu mitään oireita. Ei edes lugeista oo tullu mitään oireen tapaistakaan.

Testannu en vielä oo, kun ei oikein nyt satu työvuorot kohilleen. Nyt oli viiminen yövuoro ja vaikka ensin ajattelin, et yrittäisin malttaa perjantaihin asti jos ei vuoto ala, niin taidan kuitenkin testata jo huomenna. Perjantaina toki saa vasta ilmottaa tuloksen ja koska se on pitkä perjantai niin käsitellään sitte joskus pääsiäisen jälkeen. Eli siis silloin selviää, että voidaanko kolmas icsi-hoito alottaa jo tähän alkavaan kiertoon. Papereissa jo kuitenkin luki, että jos ei tästä raskaus ala niin kolmas hoito vielä saadaan.
Kovasti toivon, että se päästäis sitte alottaa heti, ettei vahingossakaan tuu kesän sulku sotkemaan ja sen myötä hoito siirry syksyyn.

Toki on se häviävän pieni mahdollisuus, että testiin piirtyis kaks viivaa, mut nyt en kyllä jaksa siihen uskoa. On jotenkin niin varma olo negasta kaikkien tuntemuksien suhteen. Toki kerrankin oisin enemmän ku tyytyväinen jos oon väärässä.
Huomennahan tuo varmaan sitte viimeistään selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.