sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Nega

Perjantaina oli siis testipäivä. Tein ekan testin kyllä jo keskiviikkona ja negaa siis näytti molemmat. Menkatkin alko perjantaina ni eipä ollu epäselvä tulos senkään suhteen.
Pettymys oli taas valtava ja oon tässä miettiny, että pitäiskö pitää pieni tauko ennen kolmatta icsi:ä vai jatkaa heti, jos siis tähän kiertoon saataisi se tehtyä. Jos ei tähän kiertoon päästä tekemään, nii kesäsulku sotkisi seuraavan yritysen.

Toisaalta tässä on matkalla ollu odottelua jo ihan tarpeeks ja pettymyksistä huolimatta tuntuu, että henkisellä puolella on vielä ihan hyvin voimavaroja jäljellä vaikka välillä melko alamaissa ollaankin.
Mietin myös, et en ehkä pienellä tauollakaan osaa olla miettimättä hoitoja ja laskematta päiviä seuraavaan hoitoon eli ei se ehkä auttaisi kuitenkaan.

Lugesteroneja lukuunottamatta ei oo kroppaakaan viimeaikoina rasitettu lääkkeillä kun pas:ien välissä on ollu välikierto ja ennen pas:ia myös. Ja kun nuo siirrotkin on ollu lääkkeettömiin kiertoihin, niin kroppa on päässy siinä mielessä helpolla.

Pari päivää tässä on vielä aikaa miettiä ennenkun ees tiedän millä ajatuksella poli on. Sen verran nää pääsiäisen pyhät sotkee, mut ehtiipähän pyöritellä asioiita rauhassa ni on ehkä omat mietteet selvillä sitte kun polin ehdotuksen tiedän.

6 kommenttia:

  1. Moi! Löysin blogisi ja olen seurannut teidän ivf-matkaa nyt jonkin aikaa. Kiva lukea muiden samassa veneessä olevien kertomuksia hoidoista ja siirroista. Meillä ensimmäinen ivf- kierto takana, jossa tuoresiirtoa ei tehty hyper-riskin vuoksi. Ensi viikolla on ensimmäinen pas.
    https://odotuksenodottaja.blogspot.com/
    Mihinkäs päädyit hoitojen suhteen? Jatkuuko saman tien vai tuleeko tauko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. Kiva kun kommentoit!

      Vähän kesti vastaaminen, kun tuli kaikkea muuta tähän, niin en oo koneelle ehtinyt.
      Ei tarvinnu ite tehä päätöstä.. Tauokoa tulee ja menee ainakin syyskuulle jatko. Laitan tarkemmin uuteen postaukseen kun ehin kunnolla istua alas.

      Oon myös seurannu siun blogia, mut oon äärimmäisen huono kommentoimaan. Tsemppiä kuitekin tulevaan Pas:iin!

      Poista
    2. Ei haittaa vaikka vastaaminen kestää!
      Voi paska. Luin joo, että teille tulee pitkä tauko. Varmasti alussa se tuntuu ihan kauhean pitkältä ja pahalta. Mutta loppupeleissä aika menee kuitenkin niin hirveetä vauhtia, että ennen kun huomaatkaan, niin ollaan jo kesässä ja syksyssä. Oikeen ihanaa kesän odotusta ja nauti "hoitotauosta" ihan kamalasti!

      Poista
    3. Tuntuu jo nyt pitkältä, mut eiköhän se siitä muutu, kun annetaan vähän ajan kulua.

      Toisaalta varmaan tauko tekee hyvää ja jossain kohtaa sitä osaa varmaan arvostaa.
      Ehkä sitä osaa eritavalla nauttia kesästä kun ei oo hoidot mielessä ja toisaalta kesällä aika tuntuu aina menevän nopeesti. Kyllä sitä yleensä syksyllä miettii, et mihin se kesä meni. Luotetaan, että niin käy nytkin.

      Toivottavasti tulee myös säiden puolesta hyvä kesä (ja järkeviä työvuorolistoja), että pystyy viettää mahdollisimman paljon aikaa mökillä. Siellä pääsee yleensä aina hyvin irti kaikesta muusta ni on maailman paras pakopaikka arjesta ja murheista itelleni =)

      Poista
    4. Itseäni pelottaa ihan kauheasti jo tässä vaiheessa, jos siirto epäonnistuu ja sit joutuu pitämään taukokiertoja siirtojen välillä...Meillä ei ole niin pitkää kesälomaa klinikalla (taitaa olla kuukauden). Mutta minulla varmaan pää hajoaisi noin pitkään odotteluun...Mutta niinkuin sanoit, niin kesä vierähtää aina vauhdilla ja voit huoletta mennä terassille, nauttia jos saat nukkua pitkään aamuisin ja mennä mökkeilemään juuri niinkun huvittaa!
      Itse huomasin nyt kahden viime kuukauden aikana, että loppupeleissä se odotus teki hyvää mielelle ja keholle ja oli vapauttavaa olla ajattelematta mitään mahdollisia oireita ja olla stressaamatta joka ikisestä alavatsan väännöstä ja käännöstä.

      Poista
    5. Odottaminen on kyllä täyttä tuskaa. Meillä tätä turhaa odottelua on ollu jo ihan tarpeeks niin tietääjo ennenstään mitä se on, mut pitää yrittää ettii niiitä hyviä puolia tästäkin.
      Nuo yksittäiset välikierrot hoitojen välissä on sitte kuitenkin menny yllättävän nopeesti vaikka ne ensin on pahalta tuntunutkin.
      Meillä ei pas:sien välissä ois tarvinnu olla välikiertoja, mut kroppa päätti vähän toisin. Tuoresiirron jälkeen piti välikierto pitää, että kroppa saa kunnolla toipua, mut muuten siis ei.
      Normaalisti meilläkin toi sulku kestää sen kuukauden verran, mut nyt on muuttoa uusiin tiloihinja se tuo vähän ylimäärästä.

      Toivotaan, että teillä tuo pas tuo jo tuloksen eikä tarvii hetkeen mitään välikiertoja miettiä =)

      Poista

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.