maanantai 10. joulukuuta 2018

pp 4

Piinapäivä neljä. Kai..? Ite lasken siis siirron jälkeisen päivän ensimmäiseks. Oireita en ees yritä miettiä. Oikeestaan päinvastoin. Lugesteronit tekee niin selkeitä oireita, et on mahdotonta sanoo voisko ne olla varsinaisia raskausoireita, joten tulkitsen kaikki lugeista johtuviks. Tosin ei oikeestaan oo ollu muuta, kun pari päivää palelua ja oikeestaan lugejen alotuksesta alkanu mieletön tissikipu. Luget alotin siis jo maanantaina kun siirto oli keskiviikkona. Annostus on 200mg komesti päivässä.

Tissikipu on oikeestaan tosi häiritsevää, kun ne on totaalisen kosketusarat. Nukkuessa herään heti jos mahalleen erehdyn ja monesti kyljellään ollessakin joku osuu ikävästi. Muuten ei oo mitään ihmeellisiä juttuja.

Toivon että tästä saatais se ihana joululahja kahden viivan muodossa, mut jotenkin helpottaa piinailua, kun tietää että pakkasessa on kuitenkin kaks alkiota jos tästä ei onnistuta. Kannasta luin, että mahdollinen pas voitaisiin tehdäyhden välikierron jälkeen ja tehtäisi luomukiertoon. Enempää en sitä mieti ja toivon, että pakastimeen kurkitaan vasta jos joskus toista lasta mietitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.