keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Pilvilinna romahti

Eipä sitä riemua siis kauaa kestänyt. Ryminällä tultiin alas hatarasti rakennetusta pilvilinnasta.
Sunnuntaina oli testissä vielä tosi selkee plussa, mut eilen ei mitään. Tein ensin digin ja kun se vastoin odotuksia näytti ei raskaana niin tein vielä kaapissa olleen herkän testin ja kun sekin oli tyylipuhdas nega, niin eipä siinä paljoa jossiteltavaa jäänyt.

Pettymys on melkoinen, kun ehdittiin jo innostua ihan oikeesti. Vuotoa ei vielä näy eikä kuulu, mut eiköhän tuokin tilanne parin päivän sisällä muutu.

Kai se pitäis yrittää ajatella positiivisesti, että hyvähän se on kun on edes yritystä ollut vaikkei se tän pidemmälle sitten edennytkään tällä kertaa. Ei kyllä kovin hyvin onnistu tää itsensä piristäminen vielä. Tänään saa ilmottaa tuloksen naikkarille ja ehkäpä tän viikon aikana selviää myös sitte tuleva pas aikataulu. Varmaan perinteisesti yks välikierto ja sitte ymmärtääkseni luonnolliseen kiertoon ois tarkotus tehä pas.

Kitkuttelen vielä tän yön töissä ja varmaan huomenna pääsee kunnolla tunteet purkautumaan. Siitä on sitte kai vaan ritettävä siirtää katseet kohti ens vuotta. Josko se ois se meidän vuosi..

Omat vähäiset joulufiilikset katos täysin, eikä just nyt harmita, että joulu menee töissä. Kaikille muille toivon mukavampia joulufiiliksiä! Voipi olla etten hirveesti tän vuoden puolella kirjottele. Toki varmaan käyn päivittelemässä tulevat aikataulut, kun ne tietooni saan, mut muuten hyvää joulua ja parempaa ens vuotta ruutujen toiselle puolelle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.