torstai 29. marraskuuta 2018

Punktio lähestyy

Olin melko varma, että maanantain ultran ja verikokeen jälkeen saan soiton jossa kerrotaan punktion olevan keskiviikkona. Vähän niinku viimekskin kävi. Eli siis ylimääränen pari päivää pistelyä, ultra ja kahen päivän päähän punktio. No olikin melkonen yllätys kun puhelu kätilö Helsingistaä soitti ja sanoi pistosten jatkuvan vielä kaks päivää ja punktio onkin sitte perjantaina. Siinä edellisessä ultrassa oli kuitenkin follit ihan samaa luokkaa kun viime hoidossa samaan aikaan. Mut eipä siinä, näillä mennään.

Joutuu tietenkin taas olemaan palkattomalla sairaslomalla. Toki niin ois käyny, vaikka punktio ois ollu keskiviikkona. Nyt siis varsinaisesti perjantai vaan ois ollu sairasloma, mut sain jo tän päivän, koska muuten joutuisin menee sinne suoraan yövuorosta ja itseasiassa livistämään jo aiemmin töistä, jotta kahdeksaksi Helsinkiin ehdittäis. Sain siis myös tän päivän sairaslomaksi. Ei nimittäin varsinkaan jälkikäten ajateltuna ollu viimeks hauskaa olla yliväsyneenä siellä. Toki sitä ei silloin tajunnu, koska lähinnä oli sellanen pöhkö olo.

Eilen piti tuo Ovitrelle pistää töissä. Vähän ennakkoon mietitytti kuin se onnistuu. Vuoro alkoi 21.45 ja 22.00 oli aika pistää. Meillä siis just vuoron vaihto ja kahdelta taholta tulee rapsaa päivän tapahtumista. Onneks oli ollu hiljasta, molemmat yövuorolaiset oltiin hhyvissäajoin jo työpaikalla, joten pystyin just ennen kymmentä livahtaa lääkepaketin kanssa kohti vessaa. Takasinkin pääsin sulavasti ja kukaan ei kaiketi paljon muuta hoksannu, kun että olin pari minuuttia poissa.

Aamulla ajelinkin töistä suoraan hierojalle ja nyt on kroppa tikissä ja rento fiilis. Kohta siis pienille unille ja ajoissa ylös ja pitkästä aikaa ystävää moikkaamaan. Piti keksiä jotain puuhaa, että saan oikeesti tosi lyhyiltä unilta itteni kiskottua ylös. Pitäis illalla ajoissa saada houkuteltua väsymys ja sen perään nukkumatti vieraisille. Puol viideltä aamulla herätys, että ehditään käyttää koirat ulkona ja sitte suunta Helsinkiin.

Vähän alkaa ehä jännittää, et millanen saldo saadaan ja vielä enemmän se jatko, että päästäänkö siirtoon, saadaanko jotin pakkaseen jne.. Koitan olla noita nyt vielä liikaa miettimättä, mut vkisin ne välillä tulee mieleen.

Nyt siis hetkeksi nukkumaan. Koitan huomenna jo saada kirjotettua jotain punktiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.