sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Kolme pistosta takana

Ei tää kirjotustahti edelleenkään oo ihan sitä mitä haluisin, mut nyt taas välillä jotain. Viime torstaina alko siis pistokset. Ultrassa kaikki näytti siltä kun pitikin ja mikä ehkä se suurin yllätys niin lääkäri oli ajoissa =) Jotenkin oon jo tottunu siihen, et vähintään vartti ollaan aina myöhässä joskus sitte paljon enemmänkin. Oli taas uus lääkäri ja kohta oon varmaan nähny jo nuo kaikki tuolla työskentelevät. Eip siinä ihan mukavia tapauksia on ollu kaikki.

Mut tosiaan pistokset alko torstaina ja olipa taas tauon jälkeen kauheen vaikeeta se ensimmäinen piikki tökätä. Seuraavat menikin sitte jo melkein rutiinilla. Lääkkeenä tällä kertaa siis Bemfola. Periaatteessa tuo on mukavampi pistää. Kynä on pienempi ja jotenkin omaan käteen sopivampi niin siinä mimelessä on helpompi käyttää. Toisaalta ssitte pitää olla kylmässä, kun gonalin sai pitää lämpimässä. Tuo aina tuntuu pistettäessä siis  ilkeeltä. Saishan tuonkin ottaa vähän aiemmin vähön lämpiämään, mut eipä sellasta oo kertaakaan muistanu. Tiistaina ois ekä kontrolli-ultra ja toivottavasti jotain tapahtuu. Oisin tyytyväinen jos molemmilla puolilla ois ees muutama folli kasvamassa. Vähintään toki sama määrä ku viimeks, mut mieluusti muutama enemmänkin.

Viime ultran jälkeen sain soiton hesasta. Kätilö halus vaan varmmistella jokusen perustiedon lääkityksesta ja muista perus terveydentilaan liittyvistä jutuista. Sain vielä lähetteen labraan, kun edellisestä perusverenkuvasta on aikaa, niin haluavat sen ottaa ja hemoglobiinin ja veriryhmän haluavat myös tsekata. Näähän hoituu seuraavalla reissulla sujuvasti, kun kuitenkin on labrassa käytävä E2  otattamassa. Tuo kätilö lupas olla ite yhteyksissä tonne polille, että liittävät nää hesan haluamat kokeet tuohon samaan.

Oireita ei oo lääkkeistä tullu. Kuumat aallot on vähentyny ja liki loppunu. Sumujen jälkeen toki nenä meinaa aina vuotaa tai mennä tukkoon hetkeks, mut sitä se on tehny alusta asti. Nyt yrittää joku flunssa vissiin iskeä. Pari päivää on nokka ollu tukossa/vuotanu, mut ei onneks muita oireita. Ei kyllä tarvii tullakaan. Toisaalta jos on tuloillaan, ni mieluust nyt, et ehtii ennen punktiota mennä ohikin..

Ei kai tähän kohtaan muuta kirjoteltavaa, joten palailen asiaan viimeistään seuraavan ultran jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.