maanantai 5. marraskuuta 2018

Ifv/icsi hoito vol 2 käynnissä

Ei oo taas saanu kirjotettua.. Ei muka ehdi koneelle.. Työt on vieny aikaa ja kotona ollessa sitte mielessä on ollu elukoiden ja miehen kanssa yhteisen ajan vietto ja konetta ei oo pehemmin saanu avattua.. Taitaa kirjottelu painottua muutenkin öiseen aikaan ja  useimmiten oon silloin töissä tai sitte harvoin vapailla kun mies menee aiemmin nukkumaan, ni jää sitä "omaa" aikaa..''

Mut joo.. 30.10 oli ultra ja alko sumuttelu. Jokseenkin outoa oli ootella omaa aikaa lääkärillä, kun siinä sattu pari omista töistä tuttua asiakasta istumaan vieressä. Eka kerta kun oli ylipäänsä tuttuja samassa aikassa ja tuo asetelma vaan tuntu oudolta ja herätti selkeesti ihmetytä heissäkin, kun paikalle töistä ehdin. Ajat oli vaihteeks myöhässä. Valtaosall 10-20 min, vaikka amun ekoja asiakkaita kaikki oltiinkin. Ite oottelin reilu puol tuntia. Kaikki kuitenkin mallillaan ja hoito siis käynnissä.

Eilen illalla meinas käydä ohrasesti. Edellisen hoidon synarela sumutteesta oli likimain puolet käyttämättä, joten varmistuksen jälkeen aloitin tän hoidon sumuttelut sillä. Joku intuiitio kai oli kohillaan kun töihin lähtiessä heitin reppuun täyden paketin, vaikka pitikin olla vielä 10 annosta edellisessä jäljellä. No eipä siitä sumutteesta pihaustakaan irronnu.. Joka kerta on kyllä tullu pistettyä rasti ruutuun ja vaikka sieltä nyt joku ois unohtunutkin ni ei nyt kymmentä kertaa kuitenkaan..
No mut onneks oli toinen paketti mukana. Miehellä ois tullu kivasti ajelua, kun ois muuten joutunu tietty vartavasten tuomaan miulle uuden paketin töihin. pien "viivästys" ei toki haittais, mut ois tullu sellanen nelisen tuntia normaalia pidempi väli, ni en tiiä oisko enää ollu hyvä.. Tuskin ois mitään pilannu, mut eipä onneks mokomalla tarvii nyt päätä kuormittaa..

Taitaa muutenkin toimia sumut hyvin, kun tässä parina yönä on joutunu peittoa ja tyynyä kääntelee hikoilun takia.. Lakanoita en oo yöllä viittiny käydä vaihtaa, että mies ees saa nukkua, joten on se oma nukkumapaikkakin vaihtunu parina yönä tuon hikoilun takia. Viime hoidossa ei ollu läheskään näin paha. Mut toisaalta näin mie oon kyllä oireillu varmaan liki vuoden ja jonkin asteisesta liikahikoilusta kärsiny jo vuosia. Vaikee sanoo välilä kikä johtuu lääkkeistä ja mikä on itelle uht normaalia.. Mut nuo viimeöiden hikoilut kyl luultavasti johtuu enimmäkseen lääkkeistä..

Nyt sitte siis sumutellaan hetki ja 15 päivä ois ns. 0-ultra ja alkais pistokset.

Eli vielä pikku hetki ilman liiallista ajattelua..
Ajateltua toki tulee siitä huolimatta liikaa ja liian pitkälle. Ei niin huono jos muistaa pysyy siellä positiivisen puolella, edes enimmäkseen, mut itellä ne ajatuset yleensä menee liian pitkälle ja siellä ootta sitte joku pettymys ja niihinkin yrittää ihan liikaa jo ennakkoon valmistautua..

JOsko nyt ees jokusen päivän malttais oll siis stressaamatta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.