tiistai 30. lokakuuta 2018

10 v hääpäivä

Tässä jokunen päivä sitten napsahti tuollanen huikee saavutus kohilleen. Kylläpä aika voi välillä lentää..!!

Molemmat oltiin  taaskin hääpäivänä töissä, kun osu arkipäivälle. Ite oisin varmasti saanu kikkailtua, mut tuolla toisella puolikkaalla se ois ollu tosi hankalaa. Ja mieluusti sitä sitte viettää yhteisenä viikonloppuvapaalla, joka tavallaan järjesty. Ite tein pe-la 17h työpäivän ja ilmeisesti yliväsyneenä ei nukkumisesta meinannu tulla mitään kun kotiin pääsin. Mies meni la aamu kuuteen töihin, joten ei ehkä ihan skarpeimmillaan oltu illalla kumpikaan..

Teatteriin oltiin kuitenkin jo liput hommattu ja niiden voimilla lähettiin kuitenkin matkaan. Täytyy sanoo, et jos niitä lippuja ei ois ollu ni ilta ois miun ajatuksesta menny kotisohvalla.

Hyvä kuitenkin, että tuli lähettyä. Käytiin kattomassa My fair lady ja oli kyllä hyvä näytelmä hyvine näyttelijöineen ja kaikin puolin onnistunut kokonaisuus. Väliajalla juotiin viinilasilliset.
Näytemän jälkeen suunnistettiin vielä kaksille yhteen baariin, kun veljen lupautuessa kuskata meidät kotiin saatiin kerrankin molemmat ottaa edes pari. Yleensä jos jossain käydään joutuu toinen olemaan kuskina, koska etäisyydet on sitä luokkaa, että se taksi kotiin maksais satasen.. Harvoin siis ulkona käydään.. Nyt siis nautittiin siitä kaksien tuoppien ja yksien viinien verran.

Tai toki veikka oli hommannu meille kotimatkaa varten oluet, joten nekin hymyssäsuin siinä matkan aikana kyllä juotiin pois =)

Kotona vielä iskettiin hetki korttia ja syötiin hyvin. Meille melkosen jees hääpäivä. EEi olla juuri aiemmin niitä jostain syystä juhlittu. Lähinnä menny harvoina yhteisinä vapaina (jos on ees ollu yhteistä vapaata) ja ihan perus juttuja puuhaillessa. Ei valittamista siinäkään, ihan mein tyylitä. Kiva kuitenkin et saatiin näin pyöreiden kunniaks jotain normaalista poikkeavaa tehtyä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.