tiistai 30. lokakuuta 2018

IVF/ICSI 2 alkaa

Tänään alkaa siis toinen yritys. Aamulla suuntasin suoraan yövuorosta lääkäriin. Oon yleensäkin vähän turhankin ajoissa aina joka paikassa, mut tänään vielä siihenkin nähden pirun aikasessa. Eipä ollu oikein mitään järkevää tekemistä vajaaks puoleks tunniks, ni menin sitte suoraan oottelemaan.
Odottelusta tuli velä paljon pidempi, koska lääkäri oli puol tuntia myöhässä. Mie en oikein ymmärrä, et miten se on mahollista.. Tuolla siis ekat ajat on yheksältä niinkun oma aikanikin oli, ni tollasta myöhästymistä on vaikee käsittää.
Toki joskus osastokokoukset/aamupalaverit tms voi venähtää ja tän päivänen lääkäri oli osatonjohtaja, mut silti..

Muuten ihan peruskäynti. Ei mitään yllättävää. Pikasesti käytiin edellinen hoito läpi. Nyt lääkäri näytti samalla miullekin miten vaikeessa paikassa tuo miun vasen munasarja on, joten eipä yllätä, ettei sitä saatu viimeks punktioitua ja oli joka kerralla ultratessakin hankala löytää. Näytti siis molemmat puolet pariin kertaan ja selitti tarkasti, että näin ja näin nää täällä on ja tässä ja tässä ne erot. Hyvää palvelua ja ihan pyytämättä. Sitte käytiin tulevaa hoitoa läpi ja tarkistettiin, että reseptit on kunnossa.
Varattiin vielä yks kontrolli-ultra, kun se miun ja myös sen melestä kuului olla. Ei siis ois ollu kun pistosten aloituskäynti ja sen jälkeen reilu viikko punktion ajoitusultraan. Nyt sinne väliin siis sovittiin yks ultra.

Sumuttelut alkaa siis tänään ja oon ihan innoissani, kun taas pääsee oikeesti tekemään jotain, eikä pelkästään vaan odottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.