sunnuntai 14. lokakuuta 2018

uusi kierto, uusi hoitokierto

Tää on jotenkin niin vuoristoratamaista.. siis tunteet ja ajatukset..
Hetkittäin oon ihan innoissani siskon raskaudesta ja kattelen söpöjä vaatteita tulevalle muksulle. (tätä en normaalisti siis tee mieluusti kenenkään, edes omien vaatteiden takia, siis des kattele saati eti jotain söpöä..) Jopa sillä ajatuksella, että jos ja toivottavasti kun meillä sama onni alkaa seuraavasta hoidosta, niin puetaan yhteen kuvaan molempien pienokaiset samanlaisiin vaatteisiin.. Ei hajua mistä tällanen ajatus on tullu..
Toisaalta välillä on itku herkässä, vaikken yleensä onnistu siinä ees halutessani ja yrittäessäni?? 

Melkein elättelin jo toiveita, että edellinen vuoto ois ollu vaan jotain super runsasta muuta vuotoa, kun nyt ei tuntunu yhtään siltä, että vuoto ois normaaliin aikaan alkamassa ja edellinenkin oli oikeestaan täysin kivuton (tosi outoa) ja normaalia runsaampi ja pidempi (outoa tuokin, muttei toisaalta välttämättä hyvällä tavalla).

No alkoihan se sieltä kuitenkin, toki sanotaanko, että kokonaista puol vuorokautta oletettua myöhemmin ja ilman mitään ennakko-oireita. Ei tainnu siis käydä ihmettä, mut toisaalta sainpahan ilmottautua seuraavaan hoitoon.

Maanantaina toivottavasti tulee jo omapolulle viestiä aikatauluista, mut toisaalta niidenkin kanssa voi jo ehkä ennakoida ja olettaa, että viime hoitokiekan mukaan vastaavilla aikatauluilla mennään. Nyt toki isommalla annoksella alkanee pistokset, että punktion ja siirron osalta ei ehkä noudateta eellisen aikatauluja. Mut muuten osunee ultrat sun muut täsmälleen samoille päiville ja yhen heitolla siis samoille päivämäärillekin..
No eipä noilla niin väliä.. Mieluusti poikkean vaikka kaikista, jos se takaa myös sen toisenlaisen lopputuloksen.. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.