sunnuntai 14. lokakuuta 2018

piti tuossa jo ekan ivf hoidon aikaan kirjottaa aiheesta, mut jotenkin siinä uuden jutun ja kaiken jännityksen lomassa unohtu..

On jotenkin ahdistavaa asua pienellä siis oikeesti pienellä paikkakunnalla. Lääkkeet on tilattava (tää toki monella isommallakin paikkakunnalla), ja vaikka pääsääntösesti tulee  seuraavana päivänä, jos oot aamulla tilannu, ni se lääkkeen saatavuus ei silti oo mikään itsestäänselvyys. Varsinkaan siinä kohtaa, kun annostus yhtäkkiä nousee.. Gonalin kanssa oli sinänsä helppoa, kun siitä samasta kynästä sai pistetttyä, jos vaan tavaraa oli vaikka se sitte välillä aiheuttikin kaks pistosta, kun joutu jatkaa toisella kynällä. Seuraava lääke ei toimi niin, ni jos yhtäkkiä annos nousiskin ni vois mennä hankalaks.. joo turha miettii ennakkoon, mut  mietin ja stressaan silti.
Toinen haitta pienellä paikkakunnalla on se, että on paljon porukkaa jotka ei voi ehkä sanoo etttä tuntee mut tietää toisensa. Meinkin aptekissa, niinku monessa muussakin tiskien välissä on minimaalinen näköeste, muttei se ääntä eristä. Tuskin kukaan kuuntelee sen enempää miun lääketilauksia/ostoja ku miekään niiden, mut silti se häiritsee, jos joku on siinä vieressä. Eipä noista omista lääkkeistä monikaan varmaan tiedä mihin käytetään ja sivusta kuultu outo valmisteen nimi ei ehkä pysy niin kauaa, että sen ehtis googlata, jos siis sattuis jotakuta kiinnostaa.. Mut en vaan pääse eroon siitä, että vähintään puol kylää tietää mein hoidoista....
Nii ja nyt kun heti perään joudutaan uudestan ivf hoitoon tai todennäkösesti kyllä tälläkin kertaa icsi, ni varmaan toi apteekin henkilökuntakin kattoo säälivästi, että täällä tuo taas on ostamassa lisää hormoneja..

Raskaustestiä ei kyllä tulis mieleenkään ostaa omasta apteekista saati kaupasta, jos niitä ees mein pienistä marketeista saa.. Vaikee ois kyllä ostaa isommistakaan, mut onneks on netti =) =) =)

Ihme pohdintaa, kun ei oo ihan vielä ainakaan kaikilta osin taas ajankohtasta, mut toisaalta kohta on ja pohdittua tulee kuitenkin =)

Onko muilla ollu samanlaisia hankaluuksia? Ihan "oikeesti" Siis joku tuttu esim. apteekissa tai kaupassa töissä tai polilla tms.. tai sitte vaan lähinnä omassa päässä, niinku enimmäkseen itellä kai on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.