maanantai 17. syyskuuta 2018

Viikonloppu meni melko alakuloisissa tunnelmissa. Lauantaina olin muutaman tunnin järkkärinä yhessä tapahtumassa ja sunnuntai menikin eräitä 50 v juhlia viettäessä.
Jotenkin kokoajan kuitenkin ootin maanantaiaamua, jotta "saa" ilmottaa raskaustestin tuloksen naikkarille. En ihan täysillä liputa ton käytännön puolesta. Toki tiedän, että vuodot on melkosen yleisiä alkuraskaudessa ja taitaa olla vielä yleismpiä hoidoilla raskautuneilla. Silti tuo perjantaina tai jo edellisenä yönä alkanu vuoto oli jotain ihan muuta ja testikin ois sen negan varmistanu. Kaks viikkoa ovulaatiosta jo siinä kohtaa, niin vois sanoo, että melkosen luotettava tulos ois ollu.

No nyt kuitenkin aamulla laittelin tiedot omapolulle ja pari tuntia myöhemmin sinne tulikin jo viestiä, että seuraavasta kierrosta voidaan tehdä toinen ivf. Kiva ettei tarvii tuon pidempään oottaa uutta yritystä edes näin julkisella puolella. Johtuuko lie mein huonosta tilanteesta vai onkohan kuinkakin normaalia? Pitää jostain yrittää vähän kysellä.
Pienenä bonuksena tietty se, että lääkekaton ollessa täynnä saa seuraavan hoitokierron lääkkeet melkosen edullisesti. Ei mitenkään ratkaseva tekijä, mut en voi väittää ettenkö ois tyytyväinen siitä että säästetään useita satoja. Lääkemäärä tulee kuitenkin olee isompi ku millä ekassa ivf:ssä liikkeelle lähdettiin. Josko siitä ois apua ja saatais muutama folli enemmän kasvateltua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.