tiistai 11. syyskuuta 2018

Pp 6

Tää olikin jäänyt tuonne luonnoksiin vahingossa, mutta julkastaan nyt kuitenkin, vaikka pari päivää myöhässä onkin.

Piinapäivää  edetään ja taas venähti kirjotusväli viikkoon.

Ensimmäisenä täytyy todeta, että se mein viljelyyn jäänyt toinen allkio ei jakanut pakkaseen asti. Oli melkosen kova pettymys. Nyt ollaan tän hoitokerran suhteen yhden kortin varassa. Jotenkin ois tuntunu helpommalta, että siellä pakkasessa ois ollu se toinen mahdollisuus olemassa, jos ei tästä siirrosta plussaa saada. Mut eipä sille nyt mitään voi. Eikä toki ois voinu muutenkaan ite vaikuttaa.

Piinailut on menny melkosen kivuttomasti. Töitä on ollu sen verran paljon, ettei oo ihmeemmin ehtiny miettiä. Toisaalta oon myös ihan tietosesti yrittäny olla miettimättä ja tarkkailematta mahollisia oireita. Nyt parin viimesen päivän aikana oon pari kertaa huomannu miettiväni, et tuntuuko jotain tai lähinnä kun on mahalleen yrittäny nukkua, ni oon miettiny, et tissit on yllättävän kipeet. Normaalisti ei oo ees menkkojen aikaan arat tai muuta. Samoin parit vihlaisut ja jomottelut mahassa on hetkellisesti laittanu miettii, et oisko tää joku oire. Toistaseks oon jättäny ne sitte heti omaan arvoonsa, kun tiedostan, et kaikki minimaaliset tuntemukset voi ja luultavasti johtuukin lugeista, vaikkei ne inssien aikana oireita tehnytkään tai sitte vaan vielä tehokkaammin suljin ne mielestäni.

Jotenki kai ajattelen, että jos en mieti oireita ja siten ala elättelee turhia tai liian suuria toiveita, niin en pettyis ehkä niin pahasti, jos nega tulee. Pettymys nyt varmasti tulis olee, mut jos ei sitte ainakaan ihan pilvilinnoista asti tipahtais, ni ehkä se ois helpompi.. Tiiä sitte oisko se oikeesti niin, mut kai sitä jotenkin yrittää itseään suojella vähän jo valmiiks.

Jos ei plussaa saada niin voidaan kuitenkin suunnitella uus hoito ja pistokset alotettais jo suoraan tätä kertaa isommalla annoksella. Jos oikein ymmärsin ni vissiin suoraan 300 iu ois tarkotus alottaa. Mut ei mennä sen enempää siihen, kun toivottavasti näitä mietitään vasta jos halutaan pikkusisarusta joskus yrittää.

Yritän saada jatkossa vähän aktiivisemmin taas kirjoteltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.