lauantai 16. marraskuuta 2019

Tauko ohi

En tiiä käykö täällä kukaan enää kurkkimassa, kun tauko hiukan venähti. Pidin liki täydellisen tauon kaikesta lapsettomuuteen liittyvästä. Kesän ja syksyn aikana ei tullu aiheeseen liittyvillä sivuilla käytyä ja nyt onkin ollu tekemistä, että pääsee kärryille mitä muiden aiheesta kirjottavien elämään nykyään kuuluu.

Meillä alkoi kolmas ja viimeinen julkisen tarjoama icsi-hoito vihdoin viikko sitten. Reilu puoli vuotta joutu kaikkien ruuhkien ja naikkarin muuton takia odottelemaan, mut nyt siis vihdoin taas tositoimissa. Josko tää kirjottaminenkin ois nyt sitte vähän aktiivisempaa.

Nyt on siis viikon verran ollu käytössä Synarela ja vielä pari viikkoa tätä ennen kun päästään alottaa pistokset. vähän normaalia pidempi jakso sumuja ennen pistoksia, mut tällä varmistetaan, ettei itsenäisyyspäivä ja sitä seuraava viikonloppu hankaloita asioita.

Synarela on nyt ekan viikon käytön jälkeen alkanu aiheuttaa kuumia aaltoja. Ei vielä kovin paha, mut pahoin pelkään et ehtii tehä vielä kiusaa seuraavan parin viikon aikana.

Tällä kertaa pistoslääkkeenä on Gonal-f niinkuin ekallakin kerralla oli. Alotetaan 300 yksiköllä ja toivotaan toki, että se on sopiva annostus. Ekalla kerralla aloitettiin 150 yksiköllä joka nopeesti nostettiin tohon samaan 300 kun ei meinannu vastetta tulla. Silloin saatiin vaan viisi solua, mut toivottavasti nyt muutama enemmän.

Kirjottelen jossain kohtaa vielä kesän ja syksyn kuulumisia tarkemmin.

Viikonloppuja kaikille!

1 kommentti:

  1. Täällä mennään lähes samassa syklissä. Viimeistä ICSI:iä Naikkarilta piti odottaa lähes puoli vuotta klinikan muuton takia. Viime kuussa päästiin tositoimiin, mutta valitettavasti huonoin tuloksin. Tuoresiirrosta ei napannut ja pakkaseen saatiin vain yksi alkio. Viimeisen siirrettävän aikataulu menee todennäköisesti ensi vuoteen Joulupyhien takia. Paljon zemppiä ja onnea teidän hoitoihin!

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.