lauantai 16. marraskuuta 2019

Viimeisin hoitoonilmoittautuminen

Tekstit tulee nyt vähän hölmössä järjestyksessä, mut koittakaa ketää!

Keväällähän mein viimeisin pas päätty negatiiviseen tulokseen. Tuolloin infottiin, että 2-3 kk joutuu odottamaan uutta hoitoa joten jo siinä kohtaa oli vrmaa, ettei ennen kesäsulkua ehditä mitään tekemään. Hetki tuon jälkeen tuli tieto, että lisääntymislääketieteen yksikön muuton takia tuo sulku on normaalia pidempi. No olin varma, että heti ekasta kierrosta sulun jälkeen päästäisi hoitoja jatkamaan, mutta olinpa väärässä. Ei alkanu syyskuussa, mut onneksi tuosta elokuun kierrosta jo kuitenkin eli kun pitkällä kaavalla mennään, niin konkreettisesti marraskuussa.

Tääkin kuvio vaan vati tuhottoman monta yhteydenottoa, kun ei naikkarin suunnalt kuulunut mitään. Digihoitopolku siis käytössä ja ollaan eri kaupungista ja liki 200km:n päästä.
Parin soiton jälkeen sain jo viestiä, että hoitoon päästään ja loppuviikon aikana tulee polulle aikatauluja. Samalla pahoiteltiin resurssipulaa ja siitä johtuvaa tiedonkulun hitautta Eipä kuulunut.

Seuraavana maanantaina soitin, kun oli siis jo kaks viikkoa kierron alkamisesta aikaa, että jos ollaan aloittamassa niin nyt pitäis niitä aikatauluja sada tietää, jotta voi omalta paikkakunnalta varata aikoja tai ainakin sen ensimmäisen ajan. Seuraavana päivänä vihdoin soi puhelin ja lopullinen suunnitelma alustavine aikoineen oli valmis.

Seuraavaksi ongelmaksi meinasi muodostua turhan pitkä aika viimeisimmistä verikokeista. Onneks lopulta kelpasi se, että samaisen perjantain synarelan aloitus ultran yhteydessä hoidetaan ne verikokeetkin. Onneksi näin, koska jos ei tähän kiertoon olisi hoito onnistunut niin kaks seuraavaa ois pilannu joulun sulut joten tää hoito ois alkanu vasta tammikuun kierrosta.

Meinas olla jo liian monta liikkuvaa osaa tässäkin alotuksessa, mut onneks nyt lopulta homma saatiin käyntiin ja toivottavasti positiiviseen päätöseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.