perjantai 21. kesäkuuta 2019

Hyvää juhannusta!

Vähiin on jääny kirjottelu ja oikeestaan kaikki someen liittyvä viime aikoina. Vietin jo toukokuun lopussa kaks viikkoa lomaillen ja loput kesälomat on sitten lokakuun alussa. Loma teki hyvää ja sain aika hyvin nollattua ajatukset hoitojen suhteen. Syksyllä sitte jatketaan. Aikaisintaan viikolla 36 saa hoitoihin ilmottautua. Katotaan kuin kierrot osuu eli päästäänkö alottaa ennen lomaa vai vasta loman jälkeen. Tuolla lomalla on siis tarkotus lähteä viikoks ulkomaille niin voi vaikuttaa tai olla vaikuttamatta aloituksen ajankohtaan. Mut en vielä mieti sitä vaan yritän nauttia kesästä.

Tuo eka loman pätkä meni liki kokonaan mökillä ja siellä on tullu vietettyä kaikki yhteiset vapaat miehen kanssa nyt töiden lomassakin. Ollaan rakenneltu uutta ja paranneltu vanhaa.. Mukavuuksia ei oikeestaan oo ja tilaakin hyvin vähän, mut siellä pääsee ehkä just siks hyvin irti arjesta ja tekemistähän löytyy aina. Jossei muuta niin polttopuiden tekoa ja luonnossa liikkumista =)

Viiminen yövuoro menossa ja pääsen juhannuksen viettoon. Ja tietty mökille. Olin yllättynyt kun osu vapaa juhannus, mut ei toki haittaa yhtään. Sisaruksista osa on tulossa maisemiin myös joskaan ei siihen mein mökille ja iskä asuu siinä kiven heiton päässä joten seuraa löytyy miehen ja koirien lisäks ja varmasti mukavaa yhdessäoloa, ruokaa ja pelailua ainakin on ohjelmassa.

Hyvää juhannusta teille kaikille muillekin!!

1 kommentti:

  1. Löysin sun blogin ja jään ehdottomasti seurailemaan teidän matkaa <3 Tervetuloa kurkkaamaan myös mun blogiin, jossa sama matka edessä. https://pohataksipohjalta.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.