tiistai 31. lokakuuta 2017

Jos kerrankin kirjottaisin jostain muusta, kun sen kirjeen odottamisesta (jota ei siis eilenkään tullut, eikä tule tänäänkään, koska on tiistai ja yritän muistaa sen ennen kun askeleet kääntyvät kohti postilaatikkoa).

Kirjotan vaihteeks mukavista hetkistä.
Perjantaina oli pitkästä aikaa vapaapäivä. Nukuin melko pitkään. Olisin voinu nukkua pidempäänkin, mutta oli aika hierojalle. Harvoja hyviä syitä herätä kesken unien =)
Säännölliset käynnit rusikoitavana alkaa tuottaa tulosta ja kroppa on tunnin käsittelyn jälkeen melkein lukoista ja jumituksista vapaa.

Päivä meni lähinnä sohvalla hengaillen ja toki koirien kanssa ulkoillen. Alkuillasta hyppäsin autoon ja suunnistin hakemaan S:n. Meillä li suunnitelmissa käydä syömässä ja myöhemmin suunnistaa Irinan keikalle. Kaupunkiin päästyä pohdittiin hetki olemassaolevia ravintoloita ja päädyttiin molemmille ennestään tuttuun paikkaan. Ruoka oli loistavaa (Vuohenjuusto-broileria, paholaisen hilloa, maalaislohkoperunoita, bearnaise-kastiketta ja kylkiäisenä pieni feta-salaatti). Ulkona tai ylipäätänsä muiden seurassa (edes tutun) syöminen ei ole miulle se helpoin tehtävä, varsinkin kun syöminen on muutenki ollu vaikeeta viime vuosina ja annoskoot on pienentyny lasten annoskokoon, joten olinkin yllättyny, että sain  yli puolet annoksesta syötyä. Syöminen ei kuitenkaan ahdistanu juurikaan ja miun mittakaavalla annos oli valtava.

Syöminkien jälkeen huomattiin, että keikan alkuun on vielä reippaasti aikaa, joten kipaistiin parissakin paikassa yksillä matkalla kohti keikkapaikkaa. Keikkakin oli hyvä, vaikkei kseinen artisti suurimpiin suosikkeihin kuulukaan, niin tykkään kuitenkin.

Keikan jälkeen päädyttiin vielä kertaalleen vaihtamaan baaria ja kuin huomaamatta viivyttiin siellä pilkkuun asti.
Tän jälkeen suunnattiin omille tahoillemme. Mie käpsyttelin pikkuveikalle nukkumaan ja S suunnisti taksilla kotiinsa.

Täytyy vaan todeta, että oli yks parhaita iltoja pitkään pitkään aikaan. Jutustelua, vähän kaikesta. Sopivan kepeästi ja vaan välillä enemmän asiaa. Joten jos S jotain kautta tänne eksyt, niin iso kiitos seurasta ja loistavasta illasta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.