sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Hiljaista vieläkin.. Postin kyttääminen ei ilmeisesti nopeuta sen odotetun kirjeen saapumista..? Kuitenkin aika kuluu ja jonain päivänä se kirje sinne laatikkoon varmasti kolahtaa.. Reilu neljä kuukautta on odoteltu, ni enää ei edes kahta kuukautta kestä. Siis mikäli jossain ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä.. Lähete on kuitenkin tehty (oletettavasti) 23.5, kun hoitojen jatkoa suunniteltiin. Ja kun maks. puolen vuoden jono, niin ennen marraskuun loppua pitäis olla ainakin se suunnittelukäynti hoidettu.

Muutoin elämä on kiireistä töiden ja muiden juttujen kanssa. Olo on kohtuullisen hyvä, vaikka hillitön väsymys ja pieni latteus fiiliksissä vähän vaivaakin. Vauvauutisiltakaan ei olla vältytty. Tällä kertaa tuntu vaan hyvältä, kun sain torstaina viestiä, että S ( yks miun tärkeimmistä ystävistä, tukijoista) on tullut (muumi) mammaksi. Tällä kertaa olin niin vilpittömän onnellinen ja iloinen jonkun puolesta, jota tällainen iloinen perhetapahtuma on kohdannut. Myönnettäköön, että jossain kohtaa taisi käydä joku kateus kuitenkin vähän olan takanaa kurkkimassa.. Eikö myökin jo päästäis kohta yrittämään..

Nyt yritän kuitenkin kärsivällisesti oottaa ensin sitä aikaa.. Ja yritän muistaa, että viikonloppuisin ja tiistaisin ei jaeta kirjepostia, eli niinä päivinä on turha odottaa ylläreitä. Yritän myös olla pettymättä joka kerta niinä päivinä, kun posti kulkee, mutta laatikko pysyy siitä tietystä kirjeestä tyhjänä.. Korostan sanaa yritän, jokaisessa edellämaintussa tilanteessa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, mielipiteitä, omia kokemuksia, risuja ja ruusuja. Kaikki asialliset kommentit otetaan ilolla vastaan.